ALS DIT HERKENBAAR IS.. START DAN VANDAAG!

1 Beslissing kan zorgen voor een formidabele transformatie als voetballer  !

GEEN OPLOSSINGEN IN 1VS1

Coach Yannick is de absolute expert in Europa op het vlak van directe 1vs1 dribbels om de tegenstander uit te schakelen, waar clubs focussen op het benaderen van de tegenstander geeft Yannick meerdere opties aan om te dribbelen (met & zonder pressing).

De spelers gaan aan de slag met hun eigen specifieke skills die op maat gemaakt zijn.

GEEN ZELFVERTROUWEN MEER!

Heel wat ouders & spelers komen langs met een noodkreet, de speler in kwestie heeft geen zelfvertrouwen aan de bal, kortom het zit er wel in maar het komt er niet uit.. Coach Yannick is specialist om de speler in no-time weer met vertrouwen te laten voetballen.

IK WIL DE BESTE BEGELEIDING!

Als speler of ouder door de bomen het bos zien in een wereld waar op elke hoek van de straat plots een personal coach opduikt is niet makkelijk, na 1 sessie bij coach Yannick weet u per direct waar u aan toe bent, 99% van de klanten boekt bij na amper 1 sessie !

AANVARING OP DE CLUB!

Een aanvaring met de trainer, coordinator of een medespeler kan zorgen dat de speler in kwestie zich niet meer goed in zijn vel voelt, het geloof in eigen kunnen kwijt kan raken en eventueel zelfs zijn of haar zin om te voetballen.. Coach Yannick deelt zijn eigen ervaringen en brengt focus op fun en plezier !

VOETBALmentorship (Ideaal voor starters met ambitie)

 1. INTAKE COACHING CALL (30MIN)
 2. 1X LIVE WEDSTRIJD FILMEN + VIDEO-ANALYSE
 3. 8X PERSONAL TRAINING OP POSITIE (60MIN) *
 4. 2X 30MIN. ONLINE COACHING GESPREK
 5. TOEGANG TOT EXCL. skill-BIJBEL
 6. GEPERSONALISEERDE SKILL FICHE (UPDATE)


VOETBALmentorship pro (ideaal voor elite ambitie)

 1. INTAKE COACHING CALL (30MIN)
 2. 2X LIVE WEDSTRIJD FILMEN + VIDEO-ANALYSE
 3. 24X PERSONAL TRAINING OP POSITIE (60MIN) *
 4. 12X 30MIN. ONLINE COACHING GESPREK
 5. mastermind box – 8x leer video (MENTAAL GROEIEN, SOCIAL MEDIA,..)
 6. TOEGANG TOT EXCL. SKILL-BIJBEL
 7. panna training set (Sweater, 2 T-SHIRTS & 1 BAL)
 8. GEPERSONALISEERDE SKILL FICHE (UPDATE)


gekozen! ik wil een mentorship pakket

Boek nu een afspraak voor een Intake gesprek op een moment naar keuze !

ONTKETEN JOUW VOETBALVAARDIGHEDEN
MET PROFESSIONELE MENTORBEGELEIDING !

“Stel Je Voor Dat Je Wedstrijden Op Het Veld Stapt Met Een Ongeëvenaarde Mentale Kracht En Zelfvertrouwen. Met Onze Pro Mentorship, Geïnspireerd Door Yannick Arnoets’ Bewezen Strategieën, Krijg Je Toegang Tot De Tools En Technieken Die De Beste Voetballers Ter Wereld Gebruiken Om Hun Spel Te Verbeteren. Word Een Onverslaanbare Kracht En Maak Je Tegenstanders Sprakeloos.”

OVER COACH YANNICK

Ervaar de transformerende begeleiding van Yannick Arnoets, België’s nummer één persoonlijke voetbalcoach, gespecialiseerd in 1 op 1 skills & motiverende begeleiding. Met meer dan 10 jaar ervaring in het spel heeft Yannick meer dan 250 getalenteerde voetballers geïnspireerd met zijn unieke benadering van training en vaardigheidsontwikkeling, geïnspireerd door zijn achtergrond in futsal & straatvoetbal.

Door zijn eerste bedrijf, Streetsoccer Belgium, heeft Yannick een schat aan kennis opgedaan in het coachen van spelers, het managen van bedrijven en het navigeren door uitdagingen in het leven. Deze reis heeft hem waardevolle lessen opgeleverd die hij deelt met spelers, ouders, teams en clubs, waardoor duizenden mensen hun wildste dromen hebben kunnen overtreffen.

Yannick’s impact reikt verder dan grenzen. Door voortdurend in contact te staan met mensen van over de hele wereld, verlegt hij voortdurend zijn eigen grenzen en daagt hij de beperkingen van wat mogelijk is uit. Zijn onvermoeibare toewijding stelt hem in staat om mensen te begeleiden naar niveaus van uitmuntendheid die ze voorheen voor onmogelijk hielden.

Ontdek de kracht van de mentorbegeleiding van Yannick Arnoets en ontgrendel jouw ware voetbalpotentieel. Sluit je aan bij degenen die opmerkelijke groei hebben ervaren onder zijn leiding en begin aan een reis naar grootsheid die jouw begrip van wat je op het veld kunt bereiken zal herdefiniëren.


wAT IS DE MENING VAN DE HUIDIGE KLANTEN?

Ontdek ze hier..

Yannick heeft zo veel passie en brengt dit ook perfect over! Owen is 7 jaar en leer zo veel bij! We hadden dit gedaan voor zijn zelfvertrouwen op te krikken. Ondertussen is zijn zelfvertrouwen als een raket naar omhooggeschoten! Maar hij leert ook veel meer bij: Techniek, kracht, conditie, spelinzicht, … Ook leert hij om nooit op te geven, winnaarsmentaliteit, blijven proberen, .. kortom topvoetballersmentaliteit! Owen ziet er ook elke keer naar uit om weer te mogen komen trainen!

SVEN (PAPA VAN OWEN)

Na 6 Personal training lessen

Ongelooflijk die passie dat je hebt om je kennis over te dragen. Je traint op maat van elk individu en geeft hen tips die ze bij hun club niet krijgen. Je weet steeds opnieuw het onderste uit de kan te halen bij Tristan. Ik sta steeds versteld van wat hij bij jou uit zijn benen schud.????

erwin (PAPA VAN OWEN)

Al meer dan 4 jaar klant

Je bent een top coach, zelden zo iemand zo gedreven en gepassioneerd gezien die elke speler op een correcte individueel manier laat ontplooien en groeien in het tgene ze zo graag willen. We kunnen hier alleen maar vol lof over spreken. Dit is ook het gene wat Alessio zo graag wil. Groeien om telkens dat tikkeltje beter te worden en dit kan hij zeker bereiken bij een coach als jij. Bedankt hiervoor. We komen met plezier van zo ver ☺️

NICKY (MAMA VAN ALESSIO)

Na 2 Personal training lessen

eXCUSES KAN JE ALTIJD VINDEN..

Door een doorbraak te bereiken, kunnen we persoonlijke groei ervaren, emotionele vrijheid verwerven en succes en voldoening vinden in alle aspecten van ons leven. Het is een krachtig proces dat ons in staat stelt ons volledige potentieel te realiseren en een buitengewoon voetbal-leven te leiden.

IK GA HET NIET KUNNEN

IK HEB TE WEINIG TIJD

IK BEN NIET GOED GENOEG

“Wil je een voorsprong krijgen op je concurrenten en de concurrentie verpletteren? Onze pro mentorship, geleid door niemand minder dan Yannick Arnoets, is jouw sleutel tot succes op het voetbalveld. Leer hoe je je fysieke en mentale vaardigheden kunt optimaliseren, strategieën kunt ontwikkelen die je naar de overwinning leiden en word een dominante speler in het spel. Bereid je voor op een ongeëvenaarde transformatie en bereik topprestaties die je nooit voor mogelijk had gehouden.”

Van toptalenten tot internationals..

Coach Yannick heeft met zijn inmiddels meer dan 10 jaar ervaring al heel wat bekende gezichten getraind !

red flame teulings

Iemand met een topmentaliteit die telkens haar limieten zoekt, Jarne Teulings is de toekomst van onze Red Flames en haar directe dribbels versterken doet ze nergens liever dan bij coach Yannick.

straatvoetbal legende pinto

De man die coach Yannick al sinds zijn 15 jaar mee onder de arm nam, hij reisde de wereld rond met profvoetballer Edgar Davids en is een van de beste straatvoetballers allertijden, Ricardo is de mentor van coach Yannick !

red flame janssens

Suersnel en een neus voor doelpunten, Jill Janssens speelt (momenteel) nog voor OHL maar het buitenland lonkt, deze aalvlugge Red flame weet waar ze moet zijn om haar dribbels te specialiseren !

gekozen! ik wil een mentorship pakket

Boek nu een afspraak voor een Intake gesprek op een moment naar keuze !

MOGELIJKE ANTWOORDEN OP JOUW VRAGEN

Wat zijn de specifieke voordelen en resultaten die ik kan verwachten van dit pakket?

Zowel je sterke als minder sterke punten zullen worden aangepakt, we willen een wiel ontwikkelen waarin elk onderdeel op basis niveau zal komen zodat dit zelfde wiel mooi rond zal worden, een rond wiel rolt beter!

Hoe verschilt dit pakket van andere beschikbare programma’s of cursussen?

Dit pakket is aan uitzonderlijke lage prijs voor deze zeer hoge waarde omdat dit de 1ste x is dat dit in Belgie zal kunnen aangekocht worden, het is een TOTAALpakket met de know-how en bewezen resultaten vanuit de absolute top uit de internationale personal coaching.

Zijn er getuigenissen of succesverhalen van eerdere deelnemers die dit pakket hebben gevolgd?

Neen dit is de 1ste x dat het op de markt komt (het is de toekomst), maar ik ben er van overtuigd dat mijn uitleg duidelijk en transparant is. Wie mij kent, weet hoe ik te werk ga en met welke honger en passie ik dit pakket zal aanvatten.

Kan dit traject gedeeld worden met een voetballende broer of zus, zodus 50/50 in activiteiten?

Ja dat kan bij het MENTORSHIP PRO pakket, maar het gaat een gedeelte van het effect op lange termijn wegnemen !

Vanaf welke leeftijd kan dit traject gestart worden?

Vanaf 7 jaar en voetbal spelend bij een club

Op welke locatie vinden de Personal coaching sessies fysiek plaats?

Tielt Winge – Miskruisstraat (op mijn eigen locatie) bij slecht weer proberen we uit te wijken naar een sporthal.

Wat is de investering die ik moet doen voor dit pakket en zijn er betalingsmogelijkheden beschikbaar?

Bij dit pakket kan je:

– Per direct storten (1 schijf) = Extra voordeel: Vip pakket bij thuiswedstrijden van Futsal Shokudo Aarschot (2personen in de vip zone) een heel seizoen (TWV €300)

– Per factuur betalen (zaakvoerder) (idem bovenstaand voordeel)

– In 2 of 3 schijven betalen (geen voordeel) = schijf 2 bij start maand 3 (3 bij start maand 6


Wat als de speler met een blessure, langdurige blessure zit of in vakantie is?

Dan stellen we de eerstvolgende sessie uit, hoe dan ook zal coach Yannick je traject altijd volledig afwerken.


Worden er garanties of restitutie-opties aangeboden als het programma niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Je kan je terugtrekken uit het traject, uiteraard zal 20% van het tot dan betaalde bedrag niet mee terugbetaald worden, alsook niet de waarde van de al uitgevoerde activiteiten. (Zodus als je bijvoorbeeld €250 terug dient te ontvangen gaat er 20% in mindering gebracht worden voor administratieve kosten)

Hoe kan dit pakket mij helpen mijn specifieke doelen te bereiken en mijn leven te transformeren?

De 10 jaar ervaring en nieuwe inzichten vanuit internationale opleidingen van coach Yannick Arnoets zijn geen garantie op succes, het is een combinatie van coaching, mentorship en vooral de speler zelf die de honger moet tonen en bereid moet zijn om te groeien op en naast het veld. Als deze combinatie klopt dan is the sky the limit !

Wanneer kan het traject van start gaan?

Zodra de storting van bovenstaande op de rekening is ontvangen en de intake coaching sessie achter de rug is

gekozen! ik wil een mentorship pakket

Boek nu een afspraak voor een Intake gesprek op een moment naar keuze !